finantare1 198x137Contextul financiar si economic actual ne pune pe toti la incercare, de aceea am optimizat procesele de finantare pentru solutiile Powerscreen Corporation in asa fel incat sa venim in sprijinul dumneavoastra cu increderea de care aveti nevoie pentru a actiona acum.

Oferta de servicii financiarea companiei noastre cuprinde o varianta de finantare personalizata pentru proiectul pe care ni-l propuneti, tinand cont de cerintele dumneavoastra de finantare. In plus, va puteti bazape o comunicare onesta si completa din partea noastra, astfel incat veti avea o idee clara, inca de la inceput, despre intreg procesul de finantare.

Succesul dumneavoastra este si un succes al nostru, de aceea veti gasi in noi un partener dedicat.

socialmedia

Desprenoi

Noi, CTE Solution Utilaje Specializate, consideram ca misiunea noastra este aceea de a-ti furniza TIE, partenerul nostru, solutii profesioniste atunci cand investesti resursele tale in industria in care activam impreuna. Am pus in slujba TA o echipa de profesionisti cu experienta, dedicati muncii lor:
- Am creat o retea teritoriala de consultanti tehnici si ingineri de service care sa fie in permanenta langa TINE cat mai rapid atunci cand ai nevoie;

Citeste mai multe...

CONTACT

  • Locatie Sos. Bucuresti, Nr. 57, Ciorogarla, 077055, Jud. Ilfov, Romania
  • Telefon+4.0372.150.844 - +4.0727.227.393 - +4.031.815.73.57
  • Email