Automaturatorile atasabile pot fi montate cu usurinta, in fata sau in spate, pe vehicule utilitare, tractoare, camioane si alte vehicule

maturatori atasabile
automaturatori atasabile

Gama VKS de măturătoare atașabile au fost proiectate pentru montarea în față și în spate montate pe mijloace de transport auto medii și grele și sunt folosite pentru a îndepărta murdăria grosieră de pe suprafețe mari.

 

Design
Măturătoarea atașabilă VKS este construită cu o parte din față deschisă și fără o cutie de colectare a murdăriei. Aceasta înseamnă că, în funcție de versiune, capacitatea utilajului cu lungimea cilindrului perie de între 2.100 mm și 2.600 mm poate să fie utilizată în întregime. În același timp, unitatea de stropire asigură măturarea fără praf cu jeturile sale de apă. Cantitatea de apă necesară poate să fie pompată direct dintr-un rezervor în VKS sau dintr-un rezervor de apă în vehicul. VKS construită robust poate să curățe ușor și rapid suprafețe foarte mari, chiar cu murdărie grosieră, cu piesele sale din polipropilenă de înaltă calitate sau din sârmă ondulată. O clapă elevatoare de colectare a murdăriei cu o pânză suplimentară de colectare a murdăriei, previne aruncarea în afară a murdăriei grosiere, chiar și la niveluri ridicate de performanță. Această măturătoare atașabilă poate să fie montată în partea din față sau din spate a mijlocului de transport auto. VKS 22, VKS 24 și VKS 26 au cadre de sprijin centrale realizate din tub cu profil pătrat rezistent la torsiuni. Utilajul extrem de robust VKS 4, proiectat special pentru șantierele de construcții, este prevăzut cu o carcasă a periei cu auto-susținere. Pentru toate măturătoarele atașabile ale seriei VKS, roțile cu înălțime ajustabilă garantează cantitatea corectă, individuală a presiunii de contact a periei.

 

Utilizare pe tot timpul anului
Ca urmare a designului, VKS este potrivit pentru mai mult decât doar curățarea pe timpul verii. Diferite seturi de perii fac posibilă folosirea seriei VKS de măturătoare și pe timpul iernii. Cu peria sa specială pentru zăpadă, poate să curățe suprafețe acoperite ușor cu zăpadă. Indiferent dacă VKS mătură în stânga, dreapta sau în față, are reglare continuă. Sistemul integrat de ridicare face să fie și mai prietenos pentru utilizator.

 

Actionare flexibila
Măturătoarea VKS este acționată selectiv fie de PTO, fie de sistemul hidraulic al vehiculului. Motorul său hidraulic se află în cadrul concav de sprijin al periei dezvoltat de Schmitd. Este proiectată optim fără piese proeminente incomode. Acest aspect este benefic pentru multe suprafețe, de exemplu la măturarea de-a lungul pereților.

 

maturatori atasabile Descarca brosura

Pentru mai multe informatii descarca brosura de prezentare.
(format .pdf, in limba engleza)

 
  Schmidt   VKS 22   VKS 24   VKS 26   VKS 4
  Diametru perie   600mm   600mm   600mm   600mm
  Lungime perie   2.200 mm   2.400 mm   2.600 mm   2.100 mm
  Latime de maturat   1.955 (30 °)   2.128 (30 °)   2.301 (30 °)   1.900 (30 °)
maturatori atasabile Descarca brosura

Pentru mai multe informatii descarca brosura de prezentare.
(format .pdf, in limba engleza)

maturatori atasabile
automaturatori atasabile

Fiind proiectată pentru montarea în partea din față pe vehicule cu șenile înguste, seria LKS poate să fie implementată flexibil pentru a îndepărta murdăria abundentă din suprafețele mici și medii.

 

Design
Măturătoarea LKS montată pe camion are o construcție deschisă în partea din față. Astfel, utilajul, cu lungimi ale măturii între 1.280 și 1.880 mm, în funcție de model, are un potențial ridicat. LKS, cu periile sale realizate cu polipropilenă de înaltă calitate, curăță rapid și ușor spații mici și medii, chiar dacă sunt foarte murdare. Un paravânt prins cu un arc din oțel previne aruncarea (nedorită) a murdăriei atunci când utilajul funcționează la capacitatea maximă. Datorită elasticității sale, rezistă la izbituri ușoare, de exemplu, de pereți, fără a întâmpina dificultăți.

 

Flexibilitate
Conceptul său fac ca LKS să fie adecvat în mod egal pentru operațiunile de curățare pe timpul verii sau, prin folosirea altor perii, pentru îndepărtarea zăpezii pe timpul iernii. Măturile sale speciale pentru zăpadă permit asigurarea unei suprafețe curate chiar și atunci când aceasta este acoperită ușor cu zăpadă. Indiferent dacă LKS mătură la stânga, la dreapta sau drept în față, are reglare continuă (ajustabile progresiv): un cilindru rotativ hidraulic face posibil ca această operație să fie ușoară. Și pentru că un lagăr cu autoaliniere cu rotoare din nailon a fost integrat în măturătoare, orice denivelări ocazionale ale suprafeței sunt compensate automat. Bine fixată cu un picior extensibil și două picioare de depozitare care pot să fie pivotate, măturătoarea se sprijină în siguranță în trei puncte și este gata de utilizare, permițând astfel ca rotițele ajustabile pe verticală să fie depozitate fără ca pe acestea să fie aplicată presiune atunci când nu sunt folosite.

 

Puterea sta in rola
Peria concavă care a fost dezvoltată de Schmidt are avantajul că motorul hidraulic care acționează accesoriul de măturare poate să fie fixat în interiorul măturii. Aceasta creează un design optim care face să poată fi realizată, fără piese care stânjenesc sau se blochează, ceea ce este în avantajul multor operațiuni, măturarea de-a lungul pereților, de exemplu.

 

maturatori atasabile Descarca brosura

Pentru mai multe informatii descarca brosura de prezentare.
(format .pdf, in limba engleza)

 
  Schmidt   LKS 14   LKS 16   LKS 18   LKS 20
  Diametru perie   600mm   600mm   600mm   600mm
  Lungime perie   1.400   1.600 mm   1.800 mm   2.000 mm
  Latime de maturat   1.280 (25 °)   1.480 (25 °)   1.680 (25 °)   1.880 (25 °)
maturatori atasabile Descarca brosura

Pentru mai multe informatii descarca brosura de prezentare.
(format .pdf, in limba engleza)

socialmedia

Desprenoi

Noi, CTE Solution Utilaje Specializate, consideram ca misiunea noastra este aceea de a-ti furniza TIE, partenerul nostru, solutii profesioniste atunci cand investesti resursele tale in industria in care activam impreuna. Am pus in slujba TA o echipa de profesionisti cu experienta, dedicati muncii lor:
- Am creat o retea teritoriala de consultanti tehnici si ingineri de service care sa fie in permanenta langa TINE cat mai rapid atunci cand ai nevoie;

Citeste mai multe...

CONTACT

  • Locatie Sos. Bucuresti, Nr. 57, Ciorogarla, 077055, Jud. Ilfov, Romania
  • Telefon+4.0372.150.844 - +4.0727.227.393 - +4.031.815.73.57
  • Email