Automaturatori pe sasiu
Automaturatori pe sasiu

SK 500 Sweeper este potrivit pentru toate modelele de șasiu camion cu până la 12 tone greutate totală admisă. Deși are o 5.0 m³ buncăr, masina este foarte manevrabilă și are un cerc de cotitură mic. SK 500 măturătoare este conceput pentru curățarea străzilor comunale și pot fi folosite cu ușurință în spații relativ înguste.
Metoda de maturat: perii pe discuri asezate lateral care doar conduc mizeria de pe jgheab la partea din fata cu o latime de 550mm partea din fata de aspiratieIn plus, o matura de 1250mm este sub vehicul care transporta mizeria in partea din fata a gurii de absorbtie. Având în vedere că aerul de aspirație trece în duza de aspirație printr-o intrare directă, nu există performanță mare de aspirare, chiar și la viteză mică. SK 500 îndeplinește orientările pentru particulele de praf în funcție de PM10.
O unitate hidrostatică opțională oferă, de asemenea ajustare infinită pentru stabilirea vitezei de operare de până la 40 km / h. Panoul de control este instalat direct lângă scaunul conducătorului auto și este foarte ușor pentru conducătorul auto să-l manevreze. Meniul de navigare este structurat logic și multe comenzi sunt controlate în mod automat. Funcțiilor esențiale, cum ar fi schimbarea de direcție sau ajustarea unghiului perie disc sunt instalate chiar lângă volan, astfel încât șoferul se poate concentra exclusiv pe traficul rutier și funcționarea zdrobitoare.

 
Automaturatori pe sasiu Descarca brosura

Pentru mai multe informatii descarca brosura de prezentare.
(format .pdf, in limba engleza)

  SK 500   
  Latime de maturare   Maxim 2.000 mm(Standard)
  Rezervor de apa   1.100l
  Capacitate Hooper   5,0 (m³)
  Greutate descarcata   6.620 kg
Automaturatori pe sasiu
Automaturatori pe sasiu

Camionul montat SK 600 masina de maturat strada are un 6.0 m³ buncăr și este special conceput pentru curățarea zonelor de trafic în raioanele autorităților locale și drumuri de țară. Mașina este potrivita pentru toate modelele de șasiu camion comun cu o greutate totală admisă de la 15 la 18 de tone. Datorită pachetului său de suprimare a zgomotului, 600 SK poate fi, de asemenea, utilizat între 22 și 6 dimineața. În plus, îndeplinește orientarea particulelor de praf și poartă insigna PM10.
SK 600 are o lățime de măturat de 2300 mm, întreaga zonă este cuprinsa mecanic astfel făcându-l atât rapidă cat și eficientă. Perile pe discuri și duza de aspirare sunt remorcate cu o perie centru direct în spatele mașinii – daunele fiind aproape imposibile.
Trei variante sunt posibile pentru unitatea de fani de aspirație și hidraulice de lucru, fie un motor auxiliar cu motor diesel, prin intermediul sistemului vehiculului de antrenare auxiliară (PTO) sau în cele din urmă un sistem de acționare hidrostatic - acesta din urmă poate fi de asemenea utilizat pentru viteze de conducere până la 40 km / h. Viteza zdrobitoare reglabilă este de până la 20 km / h.
SK 600 oferă mai multe funcții suplimentare, în plus față de măturat strada. Există o perie fata suplimentara care poate fi extinsa pentru a matura pe un al doilea nivel - cum ar fi bordură - sau de a elimina buruienile. Un bar de pulverizare pentru controlul prafului când se realizeaza zdrobirea poate fi, de asemenea, utilizat ca precum și un bar de spălare pentru suprafețelor murdare.
În cele din urmă, sistemul de aspirație din spate cu o lățime pick-up de 2.500 mm, patru duze de apă și două furtunuri de mari dimensiuni aspirație poate fi folosit pentru a aspira lichide, cum ar fi scurgeri de ulei sau de a absorbi glicol.

Automaturatori pe sasiu Descarca brosura

Pentru mai multe informatii descarca brosura de prezentare.
(format .pdf, in limba engleza)

  SK 600   
  Latime de maturare   Maxim 2.300 mm
  Capacitate Hooper   6,0 (m³)
  Greutate descarcata   8.200(sasiu independent) kg
Automaturatori pe sasiu
Automaturatori pe sasiu smth

SK 600 R și TF 300 : Combinația perfectă pentru îndepărtarea eficientă a uleiurilor, curățarea intensivă a asfaltului și curățenie industrială !
Combinația de produse de pe camion măturătoare și curat suprafață termică este alegerea cea mai buna pentru oricine cauta o soluție eficientă pentru sarcini de curățare deosebit de dificile . SK 600 R - camion de curățare - cu unitatea zdrobitoare aranjate pe dreapta - formează baza pentru atașarea a TF 300 de curățare suprafață termică. Montat pe un șasiu standard, camion, cu o greutate totală admisă de 18 tone, TF 300 este o mașină atât de versatilă și de înaltă specializare, care este perfect potrivita pentru ambele sarcini zdrobitoare convenționale și sarcini de curățare
TF 300 curat suprafață termică: Aplicarea de înaltă presiune și căldură, un răspuns fără compromisuri la orice fel de murdărie!
Mai ales contaminare ulei - de exemplu în urma accidentelor - prezintă un risc ridicat la trafic, prin urmare, necesită remediu rapid și de încredere. Soluția tehnică cuprinde o pompă de apă foarte puternica, oferind o presiune de până la 200 bari și un debit de 70 l / min, care este folosit pentru a crea o presiune mare de jet plat sau pentru alimentarea duzelor rotative. Datorită unui sistem de încălzire integrat, reglabil, apa poate fi încălzită la peste 60 ° C (până la 90 ° C la maxim). În acest sens, arzătorul diesel cu o putere de până la 300 kW asigură un proces de încălzire rapidă și constantă. Utilizarea apei calde se extinde în plus, domeniile de aplicare a TF 300 și, din nou, considerabil crește eficiența de curățare. Pentru colectarea eficientă a murdăriei, a TF 300 prezintă o unitate de aspirație din spate cu doi arbori de aspirație. Lățimea sa de lucru este între 1.250 și 2.500 de mm - în funcție de cerințele de suprafață.
Bazat pe SK 600 R-montate pe camion de curățare: putere maxima de la puterea de aspirare la aplicarea flexibilă și echipamente convenabile!
SK 600 R-montate pe camion de curățare are o capacitate de 6,0 m3 buncăr și este conceput special pentru curățarea moduri de trafic pe străzile municipale și drumuri de țară. La partea din față a șasiului său, aparatul are bare de pulverizare detergent, care sunt utilizate pentru a pulveriza detergent pe murdăria; detergentul este lucrat în suprafața folosind presiune inalta jet de apa rece si complet colectate de unitatea de aspirație din spate a TF 300 - toate acestea într-o singură operație. SK 600 are două opțiuni posibile pentru alimentarea ventilatorului și unitatea hidraulică: unitatea auxiliară de motorul vehiculului (PTO) și o unitate de hidrostatică, care pot fi utilizate pentru a opera vehiculul până la o viteză de deplasare de 40 kilometri pe oră. Viteza de măturare este infinit variabilă de până la 20 km / h. Atașamentul măturare și unitatea hidraulică a 300 TF sunt alimentate de unitatea auxiliară de motor șasiu sau unitatea hidrostatică. Ca urmare, motorul șasiului se poate alimenta atat / FT 300 și unitatea șasiu SK 600. Din aceasta cauza, nu este necesar un motor suplimentar, aparatul funcționează în liniște și combustibil-eficient. SK 600 are o lățime de măturat mecanic de 2300 mm. Periile disc, peria de alimentare și arborele de aspirare (cu o perie) fiind situate direct in spatele ei .
Două mașini - aplicarea Versatile și eficiență economică maximă!

Automaturatori pe sasiu Descarca brosura

Pentru mai multe informatii descarca brosura de prezentare.
(format .pdf, in limba engleza)

Automaturatori pe sasiu
Automaturatori pe sasiu smth

Măturătoarea SK 700 montată pe camion are un container impresionant de 7,0 m³ – este proiectată special pentru curățarea rapidă a drumurilor județene și naționale. Această serie este adecvată pentru toate șasiurile de autocamion cu greutate maximă admisibilă de 18 t. SK 700 poate să fie folosită și între orele 10 PM și 6 AM grație pachetului de eliminare a zgomotului. Utilajul este, bineînțeles, potrivit atât pentru măturarea pe o singură parte, cât și dublă pe ambele părți.

 

Pe lângă rezervorul de apă mai mare de 2.100 l - realizat din plastic întărit cu fibră de sticlă - măturătoarea are toate celelalte funcții de performanță și confort ale SK 600. Ca și SK 600, are diferite opțiuni de aplicații și trei concepte flexibile de acționare: hidraulică, hidrostatică sau motor diesel auxiliar. Concluzie: cu SK 700, combinați o gamă largă de aplicații cu echipamentul de o calitate superioară, confortul și standardele de mediu!

Descarca brosura

Pentru mai multe informatii descarca brosura de prezentare.
(format .pdf, in limba engleza)

  SK 700   
  Latime de maturare   Maxim 2.300 mm
  Capacitate Hooper   7,0 (m³)
  Greutate descarcata   9.600 kg(sasiu independent)
Descarca brosura

Pentru mai multe informatii descarca brosura de prezentare.
(format .pdf, in limba engleza)

socialmedia

Desprenoi

Noi, CTE Solution Utilaje Specializate, consideram ca misiunea noastra este aceea de a-ti furniza TIE, partenerul nostru, solutii profesioniste atunci cand investesti resursele tale in industria in care activam impreuna. Am pus in slujba TA o echipa de profesionisti cu experienta, dedicati muncii lor:
- Am creat o retea teritoriala de consultanti tehnici si ingineri de service care sa fie in permanenta langa TINE cat mai rapid atunci cand ai nevoie;

Citeste mai multe...

CONTACT

  • Locatie Sos. Bucuresti, Nr. 57, Ciorogarla, 077055, Jud. Ilfov, Romania
  • Telefon+4.0372.150.844 - +4.0727.227.393 - +4.031.815.73.57
  • Email