camion cu carlig

F.X.MEILLER GmbH & Co KG este o afacere de familie cu bazele in Munchen si cu o excelenta reputatie timp de peste 160 de ani. Brandul MEILLER a devenit astazi sinonim cu produse inovatoare si solutii pentru sectoarele specializate in constructii si in administrarea deseurilor, gratie tehnologiilor avansate folosite si durabilitatii solutiilor furnizate. Relatia cu clientii nostri este definita de incredere - incredere in produsele noastre de prima mana si in serviciile noastre.

Fiecare camion Abroll MEILLER este creat pentru a asigura productivitate si eficienta maxime din prima zi, pe durata intregii sale vieti. Camionul Abroll MEILLER este destinat sasiurilor de camioane intre 7.49 si 41 de tone si asigura transportul rapid si eficient al containerelor. Produsul impresioneaza gratie greutatii mici, gratie durabilitatii si elasticitatii materialelor componente, manipulabilitatii si duratei mari de viata. Materialele de o calitate superioara si procedeele de productie moderne, precum si sarcina utila mare le permit clientilor nostri sa sa se bucure de o valoare adaugata atunci cand aleg basculantele noastre. Datorita cooperarii stranse cu producatorii de sasiuri am reusit sa atingem nivelul optim de armonie intre sasiul vehiculului si suprastructura. Relatiile stranse dintre MEILLER si producatorii de camioane ne permit sa raspundem cu rapiditate noilor cerinte de piata si sa ne mentinem competenta ca furnizor de sistem.

TipRK 6RK 8RK 11RK 14RK 20RK 26RK 30
Capacitate maxima de incarcare (l) 6 8 11 14 20 26 30
Capacitate container (mc) - - - - - - -

 

socialmedia

Desprenoi

Noi, CTE Solution Utilaje Specializate, consideram ca misiunea noastra este aceea de a-ti furniza TIE, partenerul nostru, solutii profesioniste atunci cand investesti resursele tale in industria in care activam impreuna. Am pus in slujba TA o echipa de profesionisti cu experienta, dedicati muncii lor:
- Am creat o retea teritoriala de consultanti tehnici si ingineri de service care sa fie in permanenta langa TINE cat mai rapid atunci cand ai nevoie;

Citeste mai multe...

CONTACT

  • Locatie Sos. Bucuresti, Nr. 57, Ciorogarla, 077055, Jud. Ilfov, Romania
  • Telefon+4.0372.150.844 - +4.0727.227.393 - +4.031.815.73.57
  • Email