Sararite (echipamente pentru imprastiat material antiderapant)

sararite zapada

Syntos: simplitatea esențială pentru cei care doresc să obțină nivelul maxim de economice!

Excepționala de rezistenta sararita Syntos este un produs de primă clasă care este la fel de robust în toate privințele ca modelele din metal. Polietilena nu numai că nu se corodează, dar este considerată mai ieftină pe toată durata de viață a dispozitivului.

Ca și celelalte sararite ale noastre, Syntos oferă un nivel ridicat de acuratețe a dozării și un model de dispersare egal. Gama este potrivită pentru montarea pe platforme de încărcare, camionete sau vehicule utilitare înguste cu șenile, precum și pentru vehiculele de tractare (vehicule mici, tractoare, autovehicule cu tracțiune integrală). Acționarea este asigurată de sistemul hidraulic al vehiculului, „Rotopower” de la Schmidt sau un motor pe benzină.

Syntos nu numai că este realizat din polietilenă: este și „perfect format“

Principala piesă care este realizată din polietilenă este containerul ușor de curățat; jgheabul și discul de dispersare sunt realizate din oțel inoxidabil. Împreună, această combinație de materiale oferă o protecție perfectă împotriva coroziunii. Sararita Syntos folosește ca bază componentele noastre Stratos încercate și testate, dar este caracterizat prin geometria îmbunătățită și un centru jos de greutate. La aceasta contribuie și rezervorul de saramură integrat tot în container.

Operarea se realizează prin controlul EC asociat vitezei de rulate care este foarte ergonomic grație butoanelor ușor de acționat, barele cu acționare prin clic și butoanele de apăsare. Oferim de asemenea un control EP digital asociat vitezei de rulate cu un afișaj mare și vizibil sau un control ES cu un ecran senzitiv color de 7”. În plus, pot să fie integrate sistemele ThermoLogic și AutoLogic, precum și sistemul nostru inovator de colectare a datelor despre împrăștiere.

Echipamentul de bază de pe sararitele noastre de împrăștiat demontabile și remorcabile

Ambele sararite din polietilenă ușor de curățat au un design jos al containerului. Un opritor de siguranță automat este activat la rabatarea discului de împrăștiere. Cadrul de montare sunt sablate și acoperite cu pudră pentru protecția împotriva coroziunii. Compartimentul ce poate fi încuiat are un capac și este protejat împotriva apei pulverizate. Construcția tip sandviș a unității hidraulice elimină țevile nepractice. Sararitele Syntos demontabile sunt disponibile cu dimensiuni ale containerelor de 0,8 m3 - 1,5 m3. Sararitele remorcate sunt disponibile cu modelele de 0,8 m3 și 1,1 m3.

Mașina Syntos dozează simplu și sistematic.

În cazul sararitelor demontabile, puteți să alegeți între banda transportoare și sistemele de distribuitoare; în cazul sararitelor remorcate, dozarea are loc numai prin intermediul benzii transportoare. Sistemul tip casetă al benzii de transport asigură un nivel ridicat de acuratețe a dozării cu un consum redus al materialului de împrăștiat. Aici, o bandă transportoare în V, cu profil de bandă fără sfârșit rulează pe o placă de ghidare, nelăsând urme de sprijinire pe container. Rola de antrenare necesită un nivel redus de întreținere. În plus, există un dispozitiv brevetat integrat de spargere a bucăților mari. Cealaltă opțiune, sistemul de distribuitoare este disponibil pentru până la 1,5 m³ și este acționat de un motor hidraulic.

Integrate în ambele mașini de împrăștiat: echipamentul de pre-umezire a sării

Mașina de împrăștiat este echipată cu un rezervor de saramură integrat cu un indicator al nivelului de lichid. La trecerea la saramură (FS 30), materialul uscat este automat redus. În partea din spate este disponibil un racord Storz C pentru umplerea și golirea rezervorului de saramură. Pompa de saramură (pompă cu roți dințate de 100 l/min) cu protecție împotriva mersului în gol lucrează la o turație redusă automat atunci când setarea pentru umezirea sării este activată. Sistemul atinge un nivel ridicat de acuratețe grație unui senzor integrat pentru raportarea turației.

sararite Descarca brosura

Pentru mai multe informatii descarca brosura de prezentare.
(format .pdf, in limba engleza)

sararita Descarca brosura

Pentru mai multe informatii descarca brosura de prezentare.
(format .pdf, in limba engleza)

sararite zapada

La folosirea sistemului cu bandă transportoare sau a sistemului de distribuitoare, robustul Galeox reprezintă sararita perfecta pentru fiecare cerință.

Cu un dispozitiv de împrăștiere demontabil, puteți să alegeți între o bandă transportoare cu un cost redus sau un distribuitor pentru sistemul dumneavoastră de dozare. Sistemul de transmisie prin curea asigură un nivel ridicat de acuratețe a dozării, chiar și atunci când folosiți cantități mici de materiale abrazive. Aici, o bandă transportoare în V, cu formă de bandă fără sfârșit, rulează pe o placă de ghidare, nelăsând urme de sprijinire pe container. Rola de antrenare necesită un nivel redus de întreținere. În plus, există un dispozitiv brevetat integrat de spargere a bucăților mari. Cealaltă opțiune, sistemul de distribuitoare, este acționat de un motor hidraulic.

Sistemul de distribuție, care este realizat integral din oțel inoxidabil, poate să fie rabatat folosind arcuri cu gaz sub presiune. Dispozitivul de împrăștiere are un jgheab deschis din oțel cu reglare pe înălțime. Distribuirea asimetrică poate să fie setată prin pivotarea capătului inferior al jgheabului. Este folosit un disc de împrăștiere măsurând Ø 490 mm care obține împrăștiere a 3 – 10 m (material uscat sau pre-umezit). Lățimea de împrăștiere relevantă depinde de material și de circumstanțe.

O altă opțiune pentru o flexibilitate operațională și mai mare: echipamentul de pre-umezire.

Doriți să aplicați pre-umezirea și cu Galeox? Nicio problemă: puteți să optați pentru rezervoarele de saramură laterale din polietilenă, cu indicator de nivel. Sistemul de pre-umezire respectă EN-15597-1 (conținut cu un volum de 30 de procente din container). La trecerea la saramură (FS 30), materialul uscat este automat redus. În partea din spate este disponibil un racord Storz C pentru umplerea și golirea rezervoarelor de saramură. Pompa hidraulică de saramură (pompă cu roți dințate de 100 l/min) cu protecție împotriva mersului în gol lucrează la o turație redusă automat atunci când setarea pentru umezirea sării este activată. Sistemul atinge un nivel ridicat de acuratețe grație unui senzor integrat pentru raportarea turației și este integrată o ventilație centrală a rezervorului de saramură.

Sararita Galeox are multe calități solide, de la materiale, la siguranță și la confortul utilizatorului!

Galeox este foarte stabil; cadrul de montare și coada sunt integrate în container. Mașina de împrăștiat robustă are ca bază componentele noastră în cercate și testate, Stratos II și a fost optimizată pentru a se adapta sistemelor cu basculare. Dacă este tehnic posibil, a fost folosit fie oțel inoxidabil (jgheab, disc de împrăștiere) sau polietilenă (capac al discului de împrăștiere, rezervoare). Containerul în sine este realizat din oțel (sistemul benzii transportoare) sau oțel inoxidabil (sistemul de dispersoare). Suprafața containerului este sablată și acoperită cu pudră. Echipamentul de împrăștiere are un compartiment ce poate să fie încuiat care este protejat împotriva coroziunii și rezistent la presiunea hidrostatică (IP 55).

Unitatea hidraulică sub formă de sandviș elimină țevile și este montată dintr-o singură bucată. Supapele proporționale cu operare manuală pentru situații de urgență, supapa de limitare a presiunii (250 de bari), ecranul din oțel galvanizat pentru sare și perna anti-alunecare dintre cadru și ansamblul de basculare vă asigură siguranța. Este folosit controlul CX digital legat de viteza de rulare, garantând un nivel ridicat de acuratețe a dozării. Unitatea operațională are butoane de răsucire ușor de prins cu bare cu acționare prin clic și butoane de apăsare; toate piesele sunt etanșe și foarte durabile.

sarariteDescarca brosura

Pentru mai multe informatii descarca brosura de prezentare.
(format .pdf, in limba engleza)

sararite Descarca brosura

Pentru mai multe informatii descarca brosura de prezentare.
(format .pdf, in limba engleza)

sararite zapada

Pentru antiderapant solid si optional solid + lichid.

Montare pe autosasie purtatoare, in bena autocamioanelor sau autovehiculelor multifunctionale.

 Domeniul de utilizare:

Echipament de imprastiere cu banda, destinat pentru raspandirea, pe timp de iarna, pe drumurile cu zapada sau gheata, a amestecurilor de saramura cu diverse materiale antiderapante ca sare, nisip, materiale granulare sau diverse amestecuri ale acestora.

Sistemul de dozare din dotarea echipamentului este asistat de un computer de bord care mentine automat latimea de imprastiere si dozajul prestabilit, indiferent de viteza de deplasare a autovehiculului purtator.

Dotare standard:

– turbina antisoc din materiale anticorozive,
– pompa saramura si robineti comanda, optional,
– computer de bord tip CX, cu urmatoarele functiuni:
– reglare latime de imprastiere de la 2,0 la 8,0 m,
- reglarea dozajului de material antiderapant in intervalul 25 -350 gr/mp,
- reglare turatie turbina in functie de granulatia materialului imprastiat,
- sistem de verificare/testare a functionarii,
- inregistrare continua pentru: ore functionare, cantitate imprastiata total si dozajul ales.
– dispozitiv protectie la suprasarcini pe banda de transport (bulgari de sare, pietre, etc)
– capac rabatabil buncar,
– sita cu ochiuri de 100×100 mm la partea superioara a buncarului,
– set 4 picioare depozitare imprastietor la demontarea de pe autosasiu (se depoziteaza golit),
– sistem complex de protectie la coroziune,
– vopsire orange RAL 2011

Dotări opționale:

– sistem imprastiere solid + lichid;
– sistem incarcare-fixare RO-RO.

 

sararite zapada Descarca brosura

Pentru mai multe informatii descarca brosura de prezentare.
(format .pdf, in limba engleza)

Tip:B 40B 60
capacitate buncar (m³) 4 6
Capacitate rezervoare saramura (l) 2200 2200
Lungime banda transpor (mm) 3600 3600
Dimensiuni(mm): L: 4.9990 x l: 2.060 x h: 1.430 L: 4.9990 x l: 2.060 x h: 1.430
Greutate proprie/totala (kg): 1.104 / 4.800 + 2.530 1.154 / 7.200 + 2.530
sararite zapada Descarca brosura

Pentru mai multe informatii descarca brosura de prezentare.
(format .pdf, in limba engleza)

socialmedia

Desprenoi

Noi, CTE Solution Utilaje Specializate, consideram ca misiunea noastra este aceea de a-ti furniza TIE, partenerul nostru, solutii profesioniste atunci cand investesti resursele tale in industria in care activam impreuna. Am pus in slujba TA o echipa de profesionisti cu experienta, dedicati muncii lor:
- Am creat o retea teritoriala de consultanti tehnici si ingineri de service care sa fie in permanenta langa TINE cat mai rapid atunci cand ai nevoie;

Citeste mai multe...

CONTACT

  • Locatie Sos. Bucuresti, Nr. 57, Ciorogarla, 077055, Jud. Ilfov, Romania
  • Telefon+4.0372.150.844 - +4.0727.227.393 - +4.031.815.73.57
  • Email